Stromende regen en vette pech.
Door: Jan Huisman
Blijf op de hoogte en volg Jan
08 Juni 2018 | Nederland, Kesteren
De route loopt via Leusden langs het Valleikanaal naar, als gemeld, Overberg en daarna steken we dat deel van de Utrechtse heuvelrug over naar het pontje van Elst. Over een prachtig autovrij dijkje landen we onder toenemende regen in Kesteren. Landen, want Bart zijn splinternieuwe fiets houdt er onder deze omstandigheden spontaan mee op. Het display van zijn E-Bike geeft de foutmelding “communicatie stoornis”, het lijkt waarachtig wel een mens! Bij de plaatselijke fietsboer komen we er na 2.5 uur, met ruggespraak van het servicecentrum voor E-bikes, achter dat de motor de storing veroorzaakt.
Een nieuwe is pas over een week voorhanden en ten einde raad brengen Catrijn (schone zus) en Melvin (zoon) vanavond een wiel die door hun dealer uit een nieuwe fiets gehaald wordt. Morgenvroeg zijn we als eersten aan de beurt bij de, overigens zeer behulpzame, fietsenhandelaar en kunnen we hopelijk onze reis voortzetten. Ondertussen zijn we gevallen voor de charme van de campingbazin en hebben ons kamp opgezet in een trekkershut. Even alles drogen om morgen met droge kleding en opgewekt gemoed verder te kunnen.
09 Juni 2018 - 20:19
Catrijn:
Regen. Fiets stuk. Wat een pech. Toch hebben jullie een mooi stuk gefietst. Morgenvroeg weer fris op de fiets als het gerepareerd is en dat gaat zeker lukken. Fijne tocht verder. -
09 Juni 2018 - 20:35
Betsie:
Nou dat was zeker dubbel pech .Regen en kapotte fiets.Maar vandaag weer op pad,en hopen dat alles verder op wieltjes loopt .Succes verder. -
09 Juni 2018 - 20:44
Marica:
Wat een nare start... maar hopelijk gaat de fiets van Bart nu goed. En nu fietsen naar het mooie weer. Wees bij dat Catrijn niet mee was. Catrijn had
hele andere liedjes gezongen in de regen #%$#@.
;)
Succes xxx alle drie.
09 Juni 2018 - 20:52
Bert Van Ramshorst:
Dat stichtelijke liedje van Trijntje was vast heel toepasselijk,
Droppelen van die milde regen vallen ook op mij ..
09 Juni 2018 - 21:21
Lex:
Mooi dat jullie goed zijn geholpen in het dorp waar mijn vader, opa, grootvader, ...... enz. zijn geboren. Succes verder!!! -
09 Juni 2018 - 22:01
Theo:
All part of the challenge I guess -
09 Juni 2018 - 22:09
Marcel:
Hoop dat jullie gauw weer het zonnetje krijgen !!!.....
Bart jammer van je 2e hands fiets -
09 Juni 2018 - 23:16
Sabine:
Een goed begin is het halve werk ;)
Je moet maar zo denken, alles dat nu valt en tegenzit krijg je niet nog een keer! Succes! -
10 Juni 2018 - 08:30
Monica:
Slechte start, goed einde zullen we maar zeggen! En weer doorrrrrrrrrrr! -
10 Juni 2018 - 09:51
Feline :
Leuk he.. fietsen ;) -
11 Juni 2018 - 07:49
Michel:
Volgende keer ga ik ook mee :):)